BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN

U kunt uw verblijf reserveren door op de kalender de gewenste aankomstdag en vervolgens op de gewenste vertrekdag te klikken.
Let op: in juli en augustus worden de gîtes per week verhuurd, van vrijdag t/m vrijdag.

Wanneer u een periode geselecteerd heeft, verschijnt boven het formulier de prijs voor de geselecteerde gîte en periode, inclusief de verplichte eindschoonmaak (à €45,-) en toeristenbelasting (à € 0.94 per volwassene per nacht). Het getoonde bedrag is gebaseerd op een reisgezelschap van max. 2 personen in gîte Sylvia en max. 4 personen in gîte Montfort, inclusief gas/water/licht, bedlinnen, handdoekenpakket, WiFi, verplichte eindschoonmaak en ook verplichte toeristenbelasting. De prijs bevat dus alle kosten, we vragen enkel een borg bij de sleuteloverdracht à € 200.

Het is buiten juli en augustus ook mogelijk om een korter verblijf te boeken (minimaal 3 nachten), met een vrije keuze in de aankomst- en vertrekdag. Bij een verblijf korter dan een week is de prijs voor gîte Sylvia per nacht € 60,- en voor de gîte Montfort € 75,-. Bij beide gîtes komt daar éénmalig € 45,- bovenop voor de verplichte eind schoonmaak en € 1,50 per volwassene per nacht voor de ook verplichte toeristenbelasting. Wanneer u een periode geselecteerd heeft, verschijnt de totaalprijs boven het formulier.

SEIZOEN

WEEKPRIJS
GÎTE SYLVIA

WEEKPRIJS
GÎTE MONTFORT

PERIODE

Laagseizoen 2019 € 395,- € 495,- 13 april t/m 28 juni en 30 augustus t/m 28 september
Hoogseizoen 2019 € 560,- € 665,- 28 juni t/m 2 augustus en 23 t/m 30 augustus
Hoog-hoogseizoen 2019 € 560,- € 735,- 2 t/m 23 augustus

Op onderstaande kalender is met groen de beschikbaarheid van de geselecteerde gîte aangegeven.

Errors found in the form

There is a problem with the form, please check and correct the following:

  De prijs voor geselecteerde periode is € 0,00

  (inclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting)

  VERBLIJFSGEGEVENS

  Toeristenbelasting

  PERSOONSGEGEVENS

  Reacties gesloten