EXCELLENT SARLAT

BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN

TE HUUR VAN VRIJDAG TOT VRIJDAG

U bent van harte welkom bij Excellent Sarlat voor een verblijf van 1 of meerdere weken, met de vrijdag als wisseldag. Dat heeft verschillende voordelen:

– U vermijdt de drukke zaterdag op de snelweg en in de supermarkt na aankomst;

– Wanneer u dat wilt, kunt u in juli/augustus op vrijdagavond meteen naar een eetmarkt in Salignac-Evigues (15 km van Sarlat, klein en gemoedelijk, live muziek…).  Daar is het vanaf 18.30 al heel gezellig.

– U kunt op zaterdagochtend uitgerust op pad naar de fantastische weekmarkt in het centrum van Sarlat. Dat is slechts 10 minuten lopen vanaf de gîte. Deze markt heeft in 2021 de prijs ‘Mooiste markt van de Aquitaine’ gewonnen, en terecht ! Het wordt er vanaf 10.30 uur ’s zomers wel snel drukker, met (Franse) toeristen die de markt èn een restaurant bezoeken. Zeker op een warme dag is het heel bijzonder om al om 8.00 uur – 9.00 uur over de markt te slenteren. Kopje koffie met een croissantje erbij ?

– Op zondag heeft u energie voor een uitstapje met een lunch op een terrasje en dat kan. Toeristen die dat (pas) op maandag doen, staan in deze regio, zèlfs in de zomer, vaker voor een gesloten deur. Maandag is dan voor de eigenaar van een restaurant of bv. beheerder van een grot de enige ‘vrije dag’.

– U komt thuis en heeft het hele weekend nog voor de boeg, dat is ontspannen thuis komen!

Heeft u zin om een vakantie bij Excellent Sarlat te reserveren? Dat kan heel eenvoudig via de website van het VVV van Sarlat, via deze link voor gîte Sylvia (max. 2 pers.) en deze link voor gîte Montfort (max. 4 pers).  Om de beschikbaarheid te zien kiest u in de oranje balk (halverwege de pagina) de door u gewenste aankomst- en vertrek VRIJDAG.

Heeft u nog vragen over het reserveren mailt u ons dan gerust.

PERIODE

PRIJS GÎTE SYLVIA

PRIJS GÎTE MONTFORT

Laagseizoen € 595,- per week € 700,- per week
Hoogseizoen (juli  en augustus) € 770,-  per week € 875,- per week

De prijs die verschijnt bij ‘TOTAL RÉSERVATION is inclusief:

– opgemaakte bedden bij aankomst;

– theedoeken, sponsje, afwasmiddel, 2 blokjes voor de afwasmachine

– toeristenbelasting / administratiekosten VVV kantoor (€ 0,94 p.p.p.n/ € 22);

– de verplichte eindschoonmaak;

– gas/water/licht en onbeperkte WIFI.

Let op: de prijs is exclusief badlakens en handdoeken; die dient u zelf mee te brengen.