BESCHIKBAARHEID & RESERVEREN

TE HUUR VAN VRIJDAG TOT VRIJDAG

U bent van harte welkom bij Excellent Sarlat voor een verblijf van 1 of meerdere weken, met de vrijdag als wisseldag. Dat heeft verschillende voordelen:

– U vermijdt de drukke zaterdag op de snelweg en in de supermarkt na aankomst;

– Wanneer u dat wilt, kunt u in juli/augustus op vrijdagavond meteen naar een eetmarkt in Salignac-Evigues (15 km van Sarlat, klein en gemoedelijk, live muziek…).  Daar is het vanaf 18.30 al heel gezellig.

– U kunt op zaterdagochtend uitgerust op pad naar de fantastische weekmarkt in het centrum van Sarlat. Dat is slechts 10 minuten lopen vanaf de gîte. Deze markt heeft in 2021 de prijs ‘Mooiste markt van de Aquitaine’ gewonnen, en terecht ! Het wordt er vanaf 10.30 uur ’s zomers wel snel drukker, met (Franse) toeristen die de markt èn een restaurant bezoeken. Zeker op een warme dag is het heel bijzonder om al om 8.00 uur – 9.00 uur over de markt te slenteren. Kopje koffie met een croissantje erbij ?

– Op zondag heeft u energie voor een uitstapje met een lunch op een terrasje en dat kan. Toeristen die dat (pas) op maandag doen, staan in deze regio, zèlfs in de zomer, vaker voor een gesloten deur. Maandag is dan voor de eigenaar van een restaurant of bv. beheerder van een grot de enige ‘vrije dag’.

– U komt thuis en heeft het hele weekend nog voor de boeg, dat is ontspannen thuis komen!

Heeft u zin om een vakantie bij Excellent Sarlat te reserveren? Dat kan heel eenvoudig via de website van Booking.com. U vindt daar de actuele beschikbaarheid en prijzen. U kunt kiezen tussen de twee gîtes, echter de naamgeving is niet geheel duidelijk. Bij beschikbaarheid is de bovenste accommodatie “huis met 1 slaapkamer” Gite Montfort en de onderste Gite Sylvia.